To be someone … must be a wonderful thing!

Paul Weller

 

Lightleaks er egentlig noget, man ikke ønsker. Noget ikke-perfekt.

“Light leaks” betyder “lysindfald”. Det vil sige uønsket lys, der trænger ind i kameraet fra en dårlig sammenføjning. Men jeg har det sådan, at det glatte og perfekte er pænt – men det har også noget køligt over sig.  Jeg prøver derfor ofte i mine udtryksmæssigt mest eksperimenterende fotos at tilføje billederne noget slidt og nostalgisk. De fotografer, jeg sætter mest pris på, tilhører også en fjern fortid – eller de hører nutiden til og formår at skabe fotografier med et melankolsk udtryk af en tabt tid. Mange af mine fotos er fra Kerteminde, hvor jeg er født og opvokset, og fra den smukke natur omkring byen.

Hvorfor laver jeg fotokunst og fotografier?

Fotografi handler for mig om at fange det forgængelige, et øjeblik, der ikke vender tilbage. Det i sig selv danner grobund for nostalgi og melankoli, for evigt ejes jo kun det tabte med Henrik Ibsens ord.

 

Jeg håber, du vil nyde mine fotos. Hvis du gør det, og du vil give lidt feedback, så tøv ikke med at finde mig via de sociale ikoner her foroven på siden – eller send mig en besked via kontaktformularen. Jeg er altid interesseret i at modtage ideer, tanker og forslag til projekter eller opgaver.

Enjoy!

 

Privatliv

Når du sender mig en mail, sendes dine data ukrypteret. Jeg bruger Google Analytics. Det er et program, der lægger cookies på computere for at se, hvordan brugerne bevæger sig rundt på min hjemmeside, hvor lang tid de bruger på den, hvor de kommer fra i landet osv. Jeg bruger ikke oplysningerne til andet end statistik. Jeg sælger ingen brugerdata til tredjepart. Data slettes automatisk efter en periode.