[instagram-feed]

Mig, MIg, mig på Instagram

På denne side samles automatisk mine snapshots fra min thebamsefar profil på det sociale foto medie, Instagram. Stort set alle fotos på Instagram-profilen thebamsefar er lavet med min LG G2 / Samsung 7 edge smartphone og efterredigeret i billedbehandlingsprogrammerne Snapseed eller Adobe Express. Jeg foretrækker Snapseed og kan anbefale det, i hvert fald til andre Android-brugere. Det er nemt at gå til, og man kan sagtens skabe et raffineret udtryk med lidt arbejde og lidt omtanke. Mange fotos på thebamsefar profilen er dog taget med et hurtigt, effektivt filter: Jeg fotograferer ofte med det såkaldte ‘Holga’ filter, der giver en dyster sort/hvid effekt med stor kontrast. jeg fandt ‘Holga’ i app’en Vignette Camera.

Hop til thebamsefar på Instagram desktop

 Min foto stil på Instagram

Jeg har en forkærlighed for det dramatiske udtryk, det monokrome og den høje kontrast. Sorthvid tilføjer noget tidløst til et billede, og det giver et skær af mystik, når man prøver at afkode billedet. Ikke at alle mine Instagram snapshots på thebamsefar profilen er dystre! Det sorthvide, monokrome udtryk kan lige så vel bare fremhæve det væsentlige. Jeg må også indrømme, at jeg nogle gange skejer ud på IG-profilen og laver fotos i ret spraglede farver.

Du er velkommen at dele mit indhold fra dette  feed, hvis du lige husker at nævne @thebamsefar i dine tags. Så bliver jeg glad! Og du er selvfølgelig rigtig meget velkommen til at følge thebamsefar på Instagram – måske laver du jo også nogle spændende snapshots, som jeg kan nyde og lære noget af. Lad os få kontakt og udveksle tanker og Instagram øjeblikke!

Hop til thebamsefar på Instagram desktop