fotokunst uvejr hav storebælt regnvejr

Storebælt, Uvejr driver mod Sjælland

For mig er det en fast tradition at fejre julen i min barndoms og ungdoms Kerteminde. Byen er himlen på Jorden om sommeren, når alt er grønt og byen kan præstere nogle af de bedste badestrande i landet. Men også her i den mørke tid er der steder i og omkring Kerteminde, hvor jeg gerne tager hen og fotograferer. Det er også en fast juletradition, at jeg skal ud og se på den næsten øde by og få noget frisk luft juleaftensdag.

Sidste juleaftensdag gik turen helt ned til havet. Et uvejr havde lige passeret. Og uvejr er noget af det bedste. Det rusker himlen op og skaber drama. Uvejr gør min fotokunst godt! Man skal bare sørge for at stå klar med kameraet lige før eller lige efter, det passerer én. Elektronik og regn er et dårligt match.

Jeg fangede dette uvejr på vej ud over Storebælt mod Sjælland (kan du spotte Storebæltsbroen?).

Naturkræfter er noget af det smukkeste, jeg ved. Man får lov at føle sig lidt lille som menneske. Ikke som universets centrum. Men bare en lille prik, der får lov at stå og se på de smukke ting, naturen skaber. George Harrison fra The Beatles citeres i Martin Scorseses pragtfulde dokumentar Living in the Material World for at sige, da han stod og så en solopgang: ‘Se! Det er dét, jeg gerne vil skabe.’

Vel vidende, at det kan ingen.

Men det næstbedste er at kunne indfange og gengive det, man ikke selv kan skabe.

Billedet her er, ligesom al anden fotokunst, du ser på min side, til salg

Lad os komme i kontakt. Enten via de sociale ikoner på siden. Eller via kontakt siden, du kan komme til ved at klikker her. 

Prisen afhænger helt af omstændigheder. Størrelse, eventuel indramning osv. Lad mig vide, hvad du ønsker – så får du det!

Fotografen pakket ind som polarforsker

Det var en iskold dag, da jeg tog dette foto. Jeg stod i fuld polarforsker-indpakning og frøs på fingrene. Den kolde vind fra havet fik øjnene til at løbe i vand. Men lige til højre uden for billedkanten er der en badebro. Fra den var 4 børn i alderen 6-10 år i gang med at gå i vandet. Og i kom de! Seje unger!