Fotokunst landskab foto af Kongshøj bronzealderhøj på mark ved Kerteminde

Fotokunst til salg Landskab Kerteminde ‘Kongshøj No. I’. 70×50 cm indrammet – kr. 1100,-

 

 

Fotokunst landskab foto af sorte fugle over mark på Hindsholm ved Kerteminde

Fotokunst til salg Landskab Hindsholm Kerteminde ‘Sorte Fugle Over Grøn November Mark’. 70×50 cm indrammet – kr. 1100,-

 

 

Fotokunst landskab foto af fugle over bar mark ved Hverringe nær Kerteminde

Fotokunst til salg Landskab Kerteminde Hverring ‘Fugle over Bar Mark No. I’. 70×50 cm indrammet – kr. 1100,-

 

 

Fotokunst salg online galleri. På siden kan du købe unik og æstetisk fotokunst af det smukke danske landskab. Som download, i ramme eller som print.

 

Klik her for kontakt – så tager vi en dialog om fotokunst af landskab til din væg…

Fotokunst handler ikke om blot at tage et foto af en ting eller et landskab. Det handler om sjælens landskab, det indre landskab

Fotokunst er i Danmark en niche, som få har fået øjnene op for. Især med landskab som motiv. Det giver dig mulighed for gennem Light Leaks at få unik vægdekoration i din stue, dit kontor, eller hvor du nu kunne tænke dig et unikt og smukt udtryk. Jeg har samlet et lille onlinegalleri, som fokuserer på det danske landskab. Du kan både købe digital download hos mig – du kan også lade mig ordne alt det praktiske omkring en smuk indramning af et foto af et landskab, du har forelsket dig i her på Light Leaks. Jeg har lagt min sjæl i min fotokunst. Og jeg er håber, du også kan se noget af dig selv i mine landskaber. Alle har deres unikke smag i fotokunst, indramning, størrelser på fotos af landskab, farver – lad os skrives ved eller tale sammen om det. 

Klik her for kontakt – så tager vi en dialog om fotokunst af landskab til din væg…

Min æstetiske vision: Mit og dit indre landskab

Som passioneret landskabsfotograf tilstræber jeg ofte at lave et råt, nøgent eller abstrakt udtryk. Min æstetiske grundtanke er ikke så meget at lave et foto af et umiddelbart genkendeligt geografisk landskab. (Selvom du måske godt kan spotte, hvor det pågældende landskab befinder sig.) Et landskab skal vække resonans med mit indre landskab som fotograf, ellers opstår der ingen fotokunst. Og med dit indre landskab, kære læser. Fotokunst skal være unik, ikke postkort. De tidligste fotografer fokuserede i høj grad på landskaber  i deres fotokunst – de lavede fotos af landskaber, som var her nu. Men som tiden før eller siden ville udviske og slette. Jeg har en stor passion for denne tidlige fotokunst med alle de ridser og flossede kanter, tiden har givet denne fotokunst. Jeg prøver derfor ofte at give det fotograferede landskab et unikt udtryk ved at bearbejde fotografiet, så det får en abstrakt eller vintage / retro stil. For at understrege, at skønhed også handler om forgængelighed, forandring: Fotokunst, der afbilder tiden.

 

Et eksempel på landskab og fotokunst, som inspirerer mig: Francis Friths landskaber

Francis Frith skabe stor fotokunst i 1850’erne. Han lavede de smukkeste sepia landskaber, som allerede dengang, i 1850’erne, var slidte og viste en fotokunst med høj sans for skønhed og tab. Prøv at klik her og se et af Friths hovedværker, ‘Pyramids of Dahshoor From the East’.

 

Martin D. Knudsen

Freelance fotograf med base i Odense

Klik her for kontakt – så tager vi en dialog om fotokunst af landskab til din væg…